Download het certificaat
Hoe is het idee achter de herderham onstaan?
Wij steunen Slow Food Nederland

Ons bedrijf

Het idee om Herderham te produceren is ontstaan tijdens het Preuvenement in Maastricht 2010. Hans Wolters heeft al vele jaren een schaapskudde waarmee hij begrazingswerkzaamheden verricht. Hij wilde de ooien die niet meer goed mee kunnen, geen duistere bestemming meer geven maar er meerwaarde aan geven.

Een unieke samenwerking tussen de Limburgse schaapherder Hans Wolters en vleesveredelaar Ad Reinders werd geboren. Hans wist diverse Limburgse collega’s enthousiast te maken en doen mee aan het project. De herderham wordt geproduceerd door Vleesrokerij & zouterij Ad Reinders uit Eindhoven. Ad is al meer dan 20 jaar eigenaar van het familiebedrijf, waar wordt vastgehouden aan een ambachtelijke productiemethode met als doel unieke, onderscheidende kwaliteitsproducten in de markt te zetten.

Een kijkje achter de schermen van ons bedrijf

Meer weten? Bel direct +31 (40) 24 25 947!